Завантаження ...

На Сумщині поліція затримала чоловіка з викраденою зброєю (+відео)

41-річний житель Шостки після сварки з матір’ю викрав з її будинку мисливський карабін та забарикадувався на горищі сараю. Затримали агресивного чоловіка співробітники роти поліції особливого призначення



41-річний житель Шостки після сварки з матір’ю викрав з її будинку мисливський карабін та забарикадувався на горищі сараю. Затримали агресивного чоловіка співробітники роти поліції особливого призначення, які були викликані на місце події.

В поліцію телефоном звернулась 60-річна жителька Шостки. Вона повідомила, що з її будинку син викрав мисливський карабін «Сайга», що належить її співмешканцю. Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхали поліцейські. З’ясувалось, що чоловік перш ніж забрати карабін влаштував вдома сварку, побив речі. Був п’яний та поводив себе агресивно. На пошуки порушника були зорієнтовані весь особовий склад місцевої поліції та співробітники роти поліції особливого призначення.

«Усвідомлюючи всю небезпеку, яку становить собою п’яний чоловік зі зброєю, поліцейські прочісували прилеглу до місця події територію, опитували громадян, - розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Знайшли його неподалік. Весь час цей час, поки тривали пошуки, він ховався на горищі материного сараю. На прохання поліцейських спуститися та поспілкуватись, чоловік відповідав лайкою. Обравши влучний момент, спецпризначенці його затримали».

Під час обстеження горища, де перебував підозрюваний, поліцейські вилучили викрадений карабін. Зброя була не заряджена.

Дії порушника в поліції кваліфікували як хуліганські і відкрили відносно нього кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. У випадку доведення його вини, йому загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: