Завантаження ...

У Сумах за декілька секунд водій став пасажиром (+відео)

Нещодавно патрулюючи вулицю Заливну, інспектори помітили легковик Nissan. Задня частина транспортного засобу була вщент розбита, без заднього скла та з непрацюючими габаритними ліхтарями.



Нещодавно патрулюючи вулицю Заливну, інспектори помітили легковик Nissan. Задня частина транспортного засобу була вщент розбита, без заднього скла та з непрацюючими габаритними ліхтарями. Тільки-но патрульні зупинили автомобіль, як водій швидко пересів із водійського на заднє пасажирське сидіння.

«Я не водій, я пасажир» — перше, що почули інспектори. Іншої відповіді вартові порядку й не чекали, адже чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Та керманич зовсім не врахував наявність відеореєстратора в патрульних, на який і було зафіксовано всі його дії.

Перевіривши особу 27-річного чоловіка, інспектори встановили, що у 2019 році він уже неодноразово керував автівкою в стані алкогольного сп’яніння та був позбавлений права керування.

У присутності свідків водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння. Цього разу результат також виявився позитивним — 1, 68 проміле.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП та ч. 3 ст. 130 (керування в стані алкогольного сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Тепер водію загрожує штраф у розмірі 40 800 гривень із позбавленням права керування на строк 10 років.

Патрульна поліція Сумської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: