Завантаження ...

Міська рада Сум знову не змогла обрати секретаря

За БЮТівця Володимира Войтенка проголосували лише 35 депутатів (два тижні тому – 37). Міський голова Сум Геннадій Мінаєв назвав ситуацію, що склалася, тупиковою: «За Володимира Володимировича не голосує частина БЮТу і частина «Нічного дозору».

За БЮТівця Володимира Войтенка проголосували лише 35 депутатів (два тижні тому – 37). Міський голова Сум Геннадій Мінаєв назвав ситуацію, що склалася, тупиковою: «За Володимира Володимировича не голосує частина БЮТу і частина «Нічного дозору». Це принципова позиція тих людей і переконати їх досить складно. Тому я думаю, що в БЮТі відбудеться розформування старих і формування нових депутатських груп і, можливо, будуть здійснені якісь союзницькі дії стосовно «Нашої України» і «Дозору» щоб забезпечити стабільну більшість у 42-45 голосів».

За інших умов Геннадій Мінаєв не бачить можливостей для обрання Володимира Войтенка секретарем міської ради. «Ми знаходимося у тупику: з одного боку, ми не можемо обрати Войтенка, з іншого – жодна кандидатура з будь якої іншої фракції просто не пройде. Тому я вважаю, що депутати з БЮТ повинні переосмислити свій стан сьогодні», – говорить міський голова.

«Будемо працювати поки що без секретаря. Різниця лише в тому, що міський голова має на один підпис більше при затвердженні договорів оренди. Я думаю, що доплату за це я вимагати з ради не буду», – пожартував Геннадій Мінаєв.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: