Завантаження ...

Головного бухгалтера Охтирського будинку-інтернату спіймали на хабарі

Охтирською міжрайонною прокуратурою розслідувано і направлено до суду з обвинувальним висновком кримінальну справу за частиною 1 ст. 368 Кримінального кодексу України стосовно головного бухгалтера комунальної установи Сумської обласної ради «Охтирський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів»


Охтирською міжрайонною прокуратурою розслідувано і направлено до суду з обвинувальним висновком кримінальну справу за частиною 1 ст. 368 Кримінального кодексу України стосовно головного бухгалтера комунальної установи Сумської обласної ради «Охтирський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Ч., яка в своєму службовому кабінеті одержала від приватного підприємця хабар у розмірі 3 тисячі 600 гривень за продовження терміну дії угоди на постачання до цієї установи молочної продукції.

Стосовно головного бухгалтера обрано запобіжний захід – підписка про невиїзд. Їй загрожує покарання у вигляді штрафу від семисот п’ятдесяти до однієї тисячі п’ятсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Тепер слово за судом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: