Завантаження ...

Малий бізнес під загрозою (відео)

Підприємці проти нового податкового кодексу. Акцію протесту під стінами місцевого "білого дому" влаштували представники малого та середнього бізнесу. На площі Незалежності вони зібралися з вимогами відкликати новий податковий закон, який на їх думку збільшить навантаження на дрібні підприємства у 3-4 рази.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 40 сек.
Розмір відео - 8,71 Mb


Підприємці проти нового податкового кодексу. Акцію протесту під стінами місцевого "білого дому" влаштували представники малого та середнього бізнесу. На площі Незалежності вони зібралися з вимогами відкликати новий податковий закон, який на їх думку збільшить навантаження на дрібні підприємства у 3-4 рази. У разі, якщо думка підприємців не буде почута, вони погрожують влаштувати масштабні акції протесту і навіть вдатись до масового закриття малих підприємств, збільшуючи, таким чином, армію безробітних.

Знову Сумські підприємці під стінами владного будинку: валають про допомогу та підтримку до влади. Адже самі з податковим кодексом не впораються. Зібралися терміново, бо прийняття кодексу не за горами: бояться навантаження на малий бізнес, скасування фіксованого податку, виведення соціальних відрахувань з-за меж єдиного податку, збільшення повноважень податкових інспекторів, введення касових апаратів у більшості торгових точок. Це все вдарить по малому бізнесу і призведе до його знищення, а їм, нині бідкаються підприємці, і так несолодко.


автор: А. Скрипняк
оператор: С. Сурков
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: