Завантаження ...

Спрощення у системі оподаткування (відео)

З першого січня 2012 року набуває чинності спрощення у системі оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємства. Згідно з законодавством буде введено третю групу платників єдиного податку, скасовано сплату коштів за найманих працівників

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 07 сек.  
Розмір відео - 24,9 Mb 


З першого січня 2012 року набуває чинності спрощення у системі оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємства. Згідно з законодавством буде введено третю групу платників єдиного податку, скасовано сплату коштів за найманих працівників, а свідоцтво платника єдиного податку видаватиметься безстроково. За словами заступника голови комісії з проведення реорганізації ДПА у Сумської області Сергія Малиша – надходження до бюджету по єдиному податку зростуть майже у півтора рази.

Важливим кроком у напрямку поліпшення податкового клімату для українських підприємців працівники державної податкової організації вважають зміни у системі єдиного податку. Говорять, найвідчутнішою у ній буде виділення третьої групи фізичних осіб платників єдиного податку.

автор: А. Котляр
оператор: С. Ткачов
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: