Завантаження ...

Причиною дитячого отруєння стали працівники харчблоку (відео)

Причиною масового потрапляння учнів шостої Сумської школи на лікарняні лужка став золотистий стафілокок. Носіями бактерій виявились працівники харчблоку. Лікарі санепідемстанції вже мають на руках результати лабораторної експертизи

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 1 хв. 57 сек.  
Розмір відео - 11,5 Mb 


Причиною масового потрапляння учнів шостої Сумської школи на лікарняні ліжка став золотистий стафілокок. Носіями бактерій виявились працівники харчблоку. Лікарі санепідемстанції вже мають на руках результати лабораторної експертизи, які підтверджують наявність інфекції як в їжі, яку вживали діти, так і у двох працівників шкільної їдальні. Наразі в лікарні лишається ще 15-ро дітей, 14-ро почуваються добре. Натомість стан однієї дівчинки лікарі оцінюють як стабільно важкий.

Восьмирічна Софійка і досі у реанімації, Дівчина прийшла до тями, утім її стан лікарі оцінюють як стабільно важкий, хоча і з позитивною динамікою. Решта, 14-ть пацієнтів дитячої міської лікарні, почувається значно краще. Дев'ять школяриків вже відправлено додому, за станом їх здоров'я наглядають педіатри. Викликав масове захворювання на гостру кишкову інфекцію золотистий стафілокок, який потрапив до їжі з вини працівників харчблоку.


 автор: О. Дацько
оператор: В. Лапченко
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: