Завантаження ...

Боржників за газ лишатимуть майна (відео)

Якщо борг за газ перевищив суму в десять мінімальних зарплат, це 9 тисяч 600 гривень, боржник може позбутися свого будинку. Державна виконавча служба, відповідно до закону має право звернути стягнення боргу на будинок, тобто накласти на нього арешт і продати щоб повернути заборговану суму газопостачальній компанії.

Вам необходимо обноить Flash Player для просмотра этого видеороликаСкачать последнюю версию Flash Player

Тривалість відео - 2 хв. 54 сек.  
Розмір відео - 15,2 Mb 


Якщо борг за газ перевищив суму в десять мінімальних зарплат, це 9 тисяч 600 гривень, боржник може позбутися свого будинку. Державна виконавча служба, відповідно до закону має право звернути стягнення боргу на будинок, тобто накласти на нього арешт і продати щоб повернути заборговану суму газопостачальній компанії. За менші суми боргу, відповідно до рішення суду державна виконавча служба опише побутову техніку, комп'ютер і навіть мобільний телефон. Або ж суд зобов´яже повернути несплачені газовикам кошти за рахунок зарплати чи пенсії.

Жителі обласного центру заборгували газопостачальній компанії «Сумигаз» 16 млн. гривень. Служба дисципліни розрахунків за газ веде свою роботу з боржниками, відключаючи їх від газопостачання. Якщо ж такі заходи впливу не діють, то до справи підключається юридична служба компанії і розпочинає роботу з боржниками вже в судах.

 автор: Т. Полозова
оператор: В. Гордус
MistoSumy.com за матеріалами ОДТРК
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: