Завантаження ...

Обстріли Сумщини: 10 травня

Обстріли Сумщини: 10 травня фото

Окупанти не лишають без уваги Сумську область. Про чергові атаки з боку росії повідомляє Дмитро Живицький, голова Сумської ОВА.

Як повідомляє Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, сьогодні російські військові з боку свого кордону кілька разів обстрілювали Сумщину. Близько другої години дня з’явилося повідомлення про обстріл з території країни-агресорки Білопільської громади. Атака відбувалася із застосуванням систем залпового вогню. Згідно з інформацією посадовця, втрат і пошкоджень немає, але через обстріли почалася пожежа. Загалом зафіксовано близько 30 “прильотів”.

 

“Білопільську громаду обстріляли з систем залпового вогню, які розташовані на території росії. Втрат серед людей та пошкоджень інфраструктури немає!  Після обстрілів зайнялася суха рослинність. Станом на 16:30 пожежу загасили.  Всього було близько 30 приходів з РСЗВ, усі - з території росії”, – коментує Живицький.

 

Близько сьомої години вечора посадовець повідомив про чергову атаку: кілька вибухів було чутно в Шосткинському районі. ОВА наполегливо просить цивільне населення не покидати укриття. 

Нагадаємо, за 9 травня окупанти декілька разів обстрілювали території Сумської області. Зранку за допомогою артилерії атакували прикордонні території - Хотінську громаду. Руйнувань та втрат не зафіксували. А близько десятої години вечора відбулася атака по Ворожбянській та Новослобідській громадах. Втрати серед населення відсутні, інформація щодо руйнувань уточнюється. 

ОНОВЛЮЄТЬСЯ

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: