Завантаження ...

Окупанти обстріляли Сумщину. Голова ОВА

Окупанти обстріляли Сумщину. Голова ОВА фото

Голова ОВА розповів про черговий обстріл з боку ворога.

Дмитро Живицький, голова Сумської обласної військової адміністрації, повідомив у своєму каналі в “Телеграм”, що військові російської федерації обстріляли Велику Писарівку – селище в Сумській області. Воно знаходиться на відстані десяти кілометрів від росії. 

 

“Сьогодні російські терористичні війська вперше за десять днів обстріляли територію Сумської області. Сьогодні вони гатили по Охтирському району, це Великописарівська громада. Там було застосовано важку артилерію з забороненими міжнародним правом снарядами. Це вчергове підтверджує підлість, ницість і повне ігнорування будь-яких міжнародних вимог, правил, законів країною-агресором. І вже ми відкрито говоримо, що це фашистська терористична недодержава, яка продовжує чинити безлад у нас в країни  і вести війну проти мирних українців, жінок, дітей, літніх людей і всього українського народу. Ми обов'язково переможемо, ми обов'язково відповімо їм”, – написав посадовець.

 

Голова ОВА зазначив, що, попри терористичні дії російських загарбників, Суми відновлюються та повертаються до нормального життя. Зокрема Живицький розповів, що область нещодавно відвідав міністр культури України Олександр Ткаченко. З моменту звільнення від ворога, це вже четвертий візит представників Кабінету міністрів України. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: