Завантаження ...

Суми отримають 28 мільйонів

Суми отримають 28 мільйонів фото

Держава надасть місту Суми 28 мільйонів гривень для ремонту доріг. 

Нещодавно голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький підписав документ, який затверджує напрямки використання коштів, які надходять регіону з державного бюджету, тобто субвенції. Серед них ремонт та будівництво автомобільних доріг, на які виділено майже мільярд гривень. З них обласний центр отримає 28 мільйонів. Ці кошти розподілено наступним чином: 1 мільйон на ремонт покриття на провулку Огарьова, 2 мільйони – на вулиці Шкільній. Залишок у 25 мільйонів витратять на середній ремонт доріг на проспекті імені Михайла Лушпи. 

Нагадаємо, ремонт доріг у цьому мікрорайоні повинен був розпочатися ще минулого року, однак плани порушив замовник – державне підприємство “Дороги Сумщини”. Установа не встигла провести відповідний тендер, тому роботи відклали. 

Відомо, що ремонтні роботи повинні були фінансувати державна субвенція та бюджет Сумської територіальної громади. При цьому, минулого року загальна розрахована сума становила 50 мільйонів гривень, однак вартість ремонту оцінювалася у 100 мільйонів. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: