Завантаження ...

Понад 70 шкіл Сумщини потребують ремонту

Понад 70 шкіл Сумщини потребують ремонту фото

На цьому наголосили представники Сумської обласної державної адміністрації після відвідування однієї зі шкіл Конотопу. 

Представниками Сумської облдержадміністрації проводиться інспектування шкіл Сумської області у зв’язку із запровадженням нової президентської програми.Вона полягає у реконструкції харчових блоків у закладах освіти. Мета інспекції на Сумщині – виявити найбільш пріоритетні об’єкти, які вже цього року зможуть стати частиною програми. За словами заступниці голови адміністрації, закладів освіти, які потребують реконструкції, в області вже понад сімдесят.

Однак, однієї лише потреби для реалізації програми в конкретній школі недостатньо. Для реконструкції харчового блоку коштом держави та місцевих бюджетів заклад освіти повинен дотримуватися стандартів щодо харчування та облаштування відповідного простору. Ці критерії затверджені Міністерством розвитку громад та територій.

 

“Тож сьогодні ми проводимо інспектування майбутніх учасників програми для того, щоб визначити, які заклади освіти за технологічними, конструктивними параметрами можуть стати учасниками програми з реконструкції харчоблоків на Сумщині”, – прокоментувала посадовиця.

 

 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: