Завантаження ...

У Сумах страйкуватимуть водії таксі

У Сумах страйкуватимуть водії таксі фото

На День усіх закоханих, 14 лютого, планується загальний страйк водіїв таксі. Він пов’язаний із невдоволенням останніх поточними тарифами на поїздки.

Як свідчить звернення водіїв таксі, що працюють на агрегатори “Bolt”, “Hub”, “Uklon” та “838”, шофери незадоволені поточним станом тарифів на поїздки в Сумах. Вони стверджують, що такі цінники необґрунтовані та потребують термінового підвищення на 20% або 30%. Причина: висока вартість палива, запчастин та послуг з обслуговування автівок. 

У зв’язку з цим водії вирішили страйкувати. 14 лютого, на День Святого Валентина, вони ігноруватимуть та не вмикатимуть додатки агрегаторів, а у разі непідтримки умов водіїв роботодавцями, акція протесту буде продовжена до 20 лютого. 

 

“Ми всі зацікавлені заробляти, а не возити пасажирів за ціною маршрутки, вбиваючи наш час, здоров’я та автомобілі”, – зазначили незадоволені водії. 

 

Нагадаємо, нещодавно у Сумах почався транспортний конкурс, який визначить перевізників, що надаватимуть послуги містянам. У зв’язку з цим деякі жителі Сум зацікавилися процедурою відбору до конкурсного комітету, яка деяким здалася непрозорою. 

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: