Завантаження ...

Сумська поліція привітала українців з Днем Соборності

 Сумська поліція привітала українців з Днем Соборності фото

Оркестр поліції Сумщини взяв участь у привітаннях до Дня Соборності разом із двома іншими областями. 

22 січня Україна традиційно відзначає загальнодержавне свято – День Соборності. Воно пов’язане з історично значущою датою – проголошенням Акту злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. У зв’язку з цим оркестри поліції Сумської, Донецької та Хмельницької областей привітали жителів України з цим визначним днем. 

 

“Це свято, коли злилися в єдине віками розділені одна від одної частини країни – Галичина, Буковина, Закарпаття і Придніпровська Україна в єдину державу. З нагоди цього величного свята ми об'єднали оркестри трьох областей з Хмельницького, Маріуполя і Сум, щоб подарувати вам святковий настрій і ще раз нагадати, що поодинці ми можемо бути сильні, але разом ми могутні й непоборні! Слава Україні!”, – прокоментували на офіційній Фейсбук-сторінці поліції Сумської області. 

 

На відео співробітники поліції виконують твір “Зродились ми великої години” на вірші Олеся Бабія та музику Омеляна Нижанківського. За ідею і монтаж відповідав Віктор Шайда, за звук і зведення – Сергій Сидорчук. Обробив та аранжував Володимир Сидорчук.

Окрему подяку відділ комунікації поліції Сумської області виразив директору Сумської філії ХНУВС Сергію Лукашу.

 
 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: