Завантаження ...

За одну добу – двадцять одна ДТП

За одну добу – двадцять одна ДТП фото

Протягом 18 січня патрульна поліція Сумської області у своєму офіційному Телеграм-каналі дев’ять разів повідомляла про дорожньо-транспортні пригоди у Сумах та області. А на офіційній сторінці у "Фейсбук" було повідомлено, що за добу патрульні виїжджали на 21 виклик, що стосувався ДТП.

У офіційному Телеграм-каналі патрульної поліції Сумської області публікуються важливі новини, звіти, а також освітлюються дорожньо-транспортні пригоди, які реєструються працівниками. Зокрема, лише за 18 січня повідомлень про ДТП на Сумщині було опубліковано дев’ять. Крім того, на офіційній сторінці у "Фейсбук" поліція повідомила, що за добу виїжджала на 21 автопригоду. 

Це були дорожньо-транспортні пригоди, переважно пов’язані з погодними умовами. Сім із них спричинили матеріальні збитки. У чотирнадцяти випадках водіям вдалося самостійно дійти обопільної згоди та скласти Європротокол. 

Однак, одна з ДТП – за участі трьох автівок на вулиці Харківська – була пов’язана з халатністю водія. 

 

“На місці автопригоди інспектори з’ясували, що 32-річний керманич транспортного засобу Renault Logan, не вибравши безпечної швидкості в русі та не дотримавшись безпечного інтервалу, допустив наїзд на транспортні засоби Renault Duster та Mitsubishi. Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень. Патрульні оформили матеріали та склали на керманича Renault Logan адмінпротокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП”, – повідомили в Телеграм-каналі. 

 

Патрульна поліція Сумської області наполягає: будьте уважними на дорогах та дотримуйтеся правил дорожнього руху. 

Нагадаємо, на Сумщині збільшилася кількість ДТП. За період з 15 по 16 січня патрульними було опрацьовано 370 повідомлень про надзвичайні ситуації, 17 з них стосувалися аварій на дорогах. 

Крім того, погіршилися і погодні умови. Гідрометеорологічний центр попереджав про сильний вітер, хуртовину, ожеледицю на дорогах та встановив перший (“жовтий”) рівень небезпеки.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: