Завантаження ...

Осінні канікули у школах розпочнуться з 18 жовтня

Осінні канікули у школах розпочнуться з 18 жовтня фото

Вчора під час позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі голови Сумської облдержадміністрації Дмитра Живицького у зв’язку з ускладненням протиепідемічної ситуації з поширенням COVID-19 було рекомендовано органам місцевого самоврядування запровадити осінні канікули в закладах середньої освіти з 18 жовтня

Осінні канікули у школах рекомендовано запровадити у зв’язку із високим рівнем захворювання учнів та педагогічних працівників.

Нагадаємо, під час апаратної наради в облдержадміністрації, що відбулася сьогодні, директор обласного Департаменту освіти і науки Вікторія Гробова повідомила, що сьогодні в області хворіє 301 здобувач освіти, 161 клас через коронавірус перебуває на дистанційній формі.

Крім того, серед доручень обласної комісії ТЕБ та НС органам державної влади та рекомендацій органам місцевого самоврядування було збільшити проведення кількості тестувань проти COVID-19, в тому числі й швидкими тестами.

 «Збільшення кількість тестування дозволить виявляти хворих на ранніх етапах та хворих із легким перебігом хвороби та убезпечить Сумщину від поширення інфекції», – наголосив Дмитро Живицький.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: